Nyt tag udført af professionel og kompetent tømrer

​Trænger dit tag til en udskiftning? Så kommer jeg gerne og lægger nyt tag hos dig. Som tømrer er jeg kompetent og professionel, og jeg kan tage mig af alle opgaver inden for faget. Jeg holder mest til i Årslev, Odense og Nyborg, men kommer gerne ud til kunder over resten af Fyn også.

Med et samarbejde med mig kan du forvente, at jeg både er personlig og professionel i min måde at arbejde på. Jeg sørger altid for at skabe en god dialog til mine kunder, hvor vi snakker om dine behov og ønsker. Jeg overholder naturligvis også altid alle aftaler angående pris og tid.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag koster mellem 100.000-300.000 kr., alt afhængig af størrelsen på taget, og hvilket type tag du ønsker at få lagt. Jeg tager mig naturligvis af både større og mindre opgaver, hvor du altid finder gode tilbud og skarpe priser.

​Der findes mange forskellige former for tagtyper, hvorfor det er vigtigt, at du vælger den type, der passer bedst til dine behov. Her hjælper jeg gerne med god rådgivning, så du finder den rette løsning. Nogle af mine kernekompetencer inden for nyt tag er:

  • Eternittag
  • ​Tagpaptag
  • Tegltag

Kontakt mig for flere informationer

Ønsker du flere informationer om dine muligheder for nyt tag, så kan du kontakte mig allerede i dag. Jeg står altid klar til at løse diverse opgaver for kunder.

Jeg kan kontaktes på telefon: 29 80 12 01 eller på mail: info@t-teglbjaerg.dk, så vender jeg tilbage snarest muligt. 

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp ? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Teglbjærg ApS  •  Dømmestrupvej 71, 57​92 Årslev 

Telefon: 29 80 12 01 •  E-mail: info@t-teglbjaerg.dk •  CVR: 39933276