Komplet renovering af hus

Drømmer du om en renovering af hus? Vi stiller skarpt på dine umiddelbare og fremtidige behov som boligejer! Vi tilbyder blandt andet ombygning og renovering af hus for kunder i Årslev, Nyborg, Odense og omegn.

Slip for unødige bekymringer og få mere byggeri for pengene

Vi prioriterer gode materialer i høj kvalitet og en gennemtænkt byggeproces, som sparer dig for unødige bekymringer, samtidig med at du får mere byggeri for pengene.

Vi påtager os kun projekter, som vi kan stå inde for. Igennem årene har vi ombygget utallige huse og lejligheder, terrasser er udvidet, tage er sænket eller hævet, og garager er inddraget til hjemmet.

Vi er ikke bange for at tænke anderledes, og vi hjælper også gerne dig med din husrenovering.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger blandt andet af, hvor omfattende en renovering der er tale om – er der tale om en mindre renovering eller en totalrenovering af hus? Derudover afhænger den endelige pris også af materialevalg, specielle løsninger samt individuelle ønsker. Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud, så du ved, hvor meget projektet kommer til at koste.

Kontakt os på telefon 29 80 12 01 eller e-mail info@t-teglbjaerg.dk hvis du ønsker en kompetent og professionel samarbejdspartner igennem byggeprocessen.

Hvis du går i byggetanker, så kontakt os og lad os høre dine ideer!

Med venlig hilsen

Tømrermester Teglbjærg ApS

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp ? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Teglbjærg ApS  •  Dømmestrupvej 71, 57​92 Årslev 

Telefon: 29 80 12 01 •  E-mail: info@t-teglbjaerg.dk •  CVR: 39933276