Udvid din bolig med en tilbygning til hus

Muligheden for at udvide din bolig, så den får både funktionelle og æstetiske gevinster, er større, end du forestiller dig. Hos Tømrermester Teglbjærg ApS tilbyder vi en tilbygning til hus for kunder i blandt andet Årslev, Odense, Nyborg og omegn.

Der findes mange forskellige former for tilbygninger. Det kan for eksempel være den overdækkede terrasse med blomsterespalier, tagetagen med hems til børnene eller den kombinerede garage og værksted.

Nyt bygningsreglement giver bedre muligheder

Med det nye bygningsreglement fra 2008, BR08, er mulighederne for en tilbygning til hus endda blevet endnu bedre. Det er blandt andet blevet tilladt at bygge på en større del af grunden, og udhuse må nu være op til 2,5 meter i højden.

Vi har stor viden omkring de byggetekniske regler, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde frem til mulighederne for dig og din bolig.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på tilbygninger afhænger i høj grad af, hvilken type tilbygning der er tale om, og hvor stor den skal være. Der er for eksempel stor forskel på, om der skal bygges en ny stue, entre eller udestue, eller om der skal bygges en hel ny tagetage.

Ønsker du en konkret pris på lige netop din drømmetilbygning, eller kunne du tænke dig en faglig vurdering af din boligs muligheder, står vi klar til at hjælpe. Ring på telefon 29 80 12 01 eller skriv til vores e-mail info@t-teglbjaerg.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp ? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Teglbjærg ApS  •  Dømmestrupvej 71, 57​92 Årslev 

Telefon: 29 80 12 01 •  E-mail: info@t-teglbjaerg.dk •  CVR: 39933276